Jachtservice

In de moderne condensvrije loodsen en op het afgesloten buitenterrein van scheepswerf Nicolaas Witsen kan de fervente watersporter zijn jacht, klein of groot, stallen tegen aantrekkelijke tarieven. De grotendeels stofarme winterberging is maar liefst 18.000 m2 groot. 

Er zijn diverse hallen. Een aantal hallen zijn verwarmd en stofvrij. In de speciale werkhallen kunt u uw jacht naar hartenlust schuren, lakken en schilderen. Werkzaamheden die u uiteraard ook aan de experts van Nicolaas Witsen kunt overlaten. 

Ook de buitenberging is zeer ruim en goed bereikbaar. Met onze 50-tons botenlift kunnen we elke watersporter helpen. Voor advies en dienstverlening staan vakmensen op elk gebied tot uw beschikking. Of u nu zelf aan de slag gaat op uw jacht of de vorderingen van onze specialisten komt bekijken, in de gezellige kantine van Nicolaas Witsen staat altijd verse koffie klaar!

Vraag hier een offerte aan voor jachtservice >

Jachtbetimmering

Voor alle reparaties aan houten delen van uw jacht, kunt u bij Nicolaas Witsen terecht. Jachtbetimmering is één van onze specialiteiten. 

Om uw jacht een unieke en stijlvolle uitstraling te geven, helpen wij u graag uw eigen interieurideeën vorm te geven. De betimmeringsexperts van Nicolaas Witsen weten alles over het realiseren van die persoonlijk scheepsinrichting, dus vraag maar raak.

Wilt u een mooi teakhouten dek? Een kuipbetimmering, een state-of-the-art kombuis of een bijzondere kaartentafel? Leg het aan ons voor en wij proberen van uw varende droom werkelijkheid te maken. 

Vraag hier een offerte aan voor jachtbetimmering >

Caprice

Deze rondspant kotter is door onze schilders geheel voorzien van een nieuw verfsysteem, de mast is electrisch strijkbaar gemaakt en het interieur is voorzien van een televisielift. Op het achterdek zijn nieuwe teakhouten banken gemaakt, ook het dashboard is vernieuwd. Tevens is een vuilwatertank ingebouwd.

Bekijk alle referenties
Caprice

Schilder- & spuitwerk

Een goede verflaag op een schip is als een mooie huid voor de mens: het staat goed en het beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Zorg er dus voor dat uw jacht goed in de verf zit. Dat is een lust voor het oog en belangrijk voor het behoud van uw schip. U kunt zelf onderhoud plegen buiten of in de hallen van scheepswerf Nicolaas Witsen of onze specialisten aan het werk zetten.

Zij herstellen beschadigingen, schilderen of spuiten de hele romp en/of opbouw, verrichten winteronderhoud en brengen de juiste antifouling aan op het onderwaterschip. Met de expertise van Nicolaas Witsen ziet uw jacht er weer tiptop uit en blijft het in topconditie.

Vraag hier een offerte aan voor schilder- & spuitwerk >

Boog

Deze motorkotter is door ons geheel geschilderd En het teakdek is door ons gerenoveerd.

Bekijk alle referenties
Boog

Motoronderhoud

Wacht niet met motoronderhoud totdat uw scheepsmotor kuren gaat vertonen. Net als het onderhoud van het houtwerk, heeft de motor van uw jacht regelmatig wat aandacht nodig.

Nicolaas Witsen beschikt over ervaren monteurs die thuis zijn in de techniek. Zowel voor standaard periodiek onderhoud als voor reparatie en het winterklaar maken van uw motor(en) kunt u een beroep op ons doen.

Vraag hier een offerte aan voor motoronderhoud of hermotorisering >

Polyesterbewerking

Het team van Nicolaas Witsen weet precies hoe schade aan poyesterschepen hersteld moet worden. Naast reparatie van polyester richten we ons ook op het polijsten en poetsen van polyester jachten. Dat we daarbij enkel met topproducten van erkende merken werken, spreekt voor zich. Daar zijn we Nicolaas Witsen voor.

Met de juiste gelcoating geeft u uw jacht een goede bescherming. In ons speciale Gelshield Centrum behandelen we schepen tegen osmose door ze vakkundig te voorzien van een goede gelcoating.

Vraag hier een offerte aan voor polyesterbewerking >

Le Belle Vie

Het blanke lakwerk van dit motorjacht is door onze schilders grondig geschuurd en voorzien van drie nieuwe laklagen.

Bekijk alle referenties
Le Belle Vie

RVS constructie en scheepsbeslag

Scheepsbeslag is er in vele soorten en maten. Antiek, messing, smeedijzer, chroom, rvs... Nicolaas Witsen is erin thuis. Wij verrichten onderhoud aan en reparaties van aluminium of roestvrijstalen onderdelen en plaatsen tanks, relingen en schroefasconstructies. 

De constructeurs van Nicolaas Witsen denken graag met u mee als u op zoek bent naar een onderdeel dat niet voorradig is, of speciaal gemaakt moet worden. Hoe klein het onderdeel ook - wij hebben nu eenmaal oog voor detail.

Vraag hier een offerte aan voor RVS constructie en/of scheepsbeslag >

Installatietechnieken

Een modern schip is een optelsom van techniek. Zonder energievoorziening, elektrische en hydraulische systemen gaat bijna niemand meer het water op.

Ze veraangenamen onze reizen, maar het zijn dure, ingewikkelde installaties waar alleen vakmensen verstand van hebben. Bij Nicolaas Witsen kunt u rekenen op de benodigde vakkennis op het gebied van nautische installatietechniek.

Onze eigen werkplaats en onze mobiele buitendienst staan altijd paraat. We helpen u weer snel het water op, ook in havens verderop. 

Nicolaas Witsen is officieel dealer van Panda, B&G, Sailor, Simrad en Robertson.

Vraag hier een offerte aan voor installatiewerkzaamheden >

Caprice

Deze rondspant kotter is door onze schilders geheel voorzien van een nieuw verfsysteem, de mast is electrisch strijkbaar gemaakt en het interieur is voorzien van een televisielift. Op het achterdek zijn nieuwe teakhouten banken gemaakt, ook het dashboard is vernieuwd. Tevens is een vuilwatertank ingebouwd.

Bekijk alle referenties
Caprice

Refit

Refit is een groeiende trend. Steeds meer watersportliefhebbers zoeken geen nieuw schip, maar willen een bestaand, liefst wat ouder, schip. De charme van een klassiek schip is groot, de prijs interessant.

Nadeel is wel dat het interieur van deze schepen na verloop van tijd veroudert en verarmt. Maar dát is waar de ‘refitters’ van Nicolaas Witsen in gespecialiseerd zijn. Zij zorgen voor een grondige renovatie van interieur en technische voorzieningen, zodat het schip weer volledig voldoet aan de eisen van deze tijd. Met respect voor de scheepsbouwers van weleer.

Vraag hier een offerte aan voor refit van uw jacht >

©reated by REYEZ!
Terug

Stallingsplaats berekenen & reserveren

Geef hieronder uw wensen aan en bereken uw stallingsprijs. Daarna kunt u indien gewenst direct een stallingsplaats reserveren.

(minimaal 15 m2)


Stallingsprijs berekenen