Knippen & Scheren

Het werfterrein van Nicolaas Witsen beslaat ruim 32.000 m2. In de winter wordt er onderdak geboden aan ruim 700 jachten.

Onze buitenstalling is van alle gemakken voorzien. We zijn flexibel in het hijsen, hellingen en transporteren van jachten tot 300 ton waterverplaatsing. We beschikken over moderne hijs-, helling- en transportmaterialen - een jacht van 50 ton droogzetten? Geen probleem, dankzij onze portaalkraan.

We beschikken over moderne hydraulische botenwagens om jachten te transporteren en met onze eigen hijsinstallatie verzorgen we het afmasten van zeiljachten. 

Is het vaarseizoen voorbij of heeft uw jacht onderhoud nodig? Bij Nicolaas Witsen brengt u hem thuis. 

Klik hier om uw stallingsprijs te berekenen

Korte zomerstalling buiten

Elke boot behoeft onderhoud. Sommige eigenaren laten het onderhoud van hun zeil- of motorjacht over aan de experts van Nicolaas Witsen, anderen doen het liever zelf. 

Al wordt het meeste onderhoud gepleegd buiten het vaarseizoen, bij Nicolaas Witsen kunt u ook in de zomer werken aan uw boot. Van april tot oktober kunt u bij Nicolaas Witsen gebruik maken van de zogenoemde 'kortparkeer'-faciliteit. Dit houdt in dat uw boot voor een periode van 3 weken of langer op het buitenterrein staat gestald. Tijdens deze periode kunt u zelf werkzaamheden aan uw boot uitvoeren. Voor eventuele adviezen kunt u uiteraard altijd terecht bij een van onze vakmensen.

Alle scheepsbenodigdheden vindt u in de watersportwinkel op het werfterrein. Alles wat u nodig hebt, binnen handbereik: dat is handig! U kunt uw schip in de zomer ook binnen stallen. Lees hier meer over onze zomerstalling binnen.

Klik hier om uw stallingsprijs te berekenen

Korte zomerstalling binnen

 

Sommige booteigenaren laten het onderhoud aan hun zeil- of motorjacht over aan de experts van Nicolaas Witsen, anderen doen het liever zelf. 

Bij Nicolaas Witsen kunt u het hele jaar rond werken aan uw boot. Van april tot oktober kunt u gebruik maken van 'kortparkeren'. Uw boot wordt dan 3 weken of langer in één van de hallen gestald, desgewenst stof- en condensvrij. Zo kunt u alle werkzaamheden aan uw zelf uitvoeren, ongeacht het weer. Er lopen altijd vakmensen van Nicolaas Witsen rond om u van advies te voorzien.

Alle scheepsbenodigdheden vindt u in de watersportwinkel op het werfterrein. Handig! U kunt uw schip in de zomer ook buiten stallen. Lees hier meer over onze zomerstalling buiten.

Klik hier om uw stallingsprijs te berekenen

©reated by REYEZ!
Terug

Stallingsplaats berekenen & reserveren

Geef hieronder uw wensen aan en bereken uw stallingsprijs. Daarna kunt u indien gewenst direct een stallingsplaats reserveren.

(minimaal 15 m2)


Stallingsprijs berekenen