Jachtservice

Bij Nautisch Centrum Nicolaas Witsen is plaats voor grote en kleine jachten, zowel onder dak als op het ruime, afgesloten buitenterrein. Er zijn verschillende condensvrije hallen, waarvan een aantal verwarmd en stofarm zijn.

Is er werk te doen aan uw jacht? In de speciale werkhallen kunt u uw jacht naar hartenlust schuren, lakken en schilderen. Werkzaamheden die u natuurlijk ook aan de vaklieden van Nicolaas Witsen kunt overlaten. Voor advies en ondersteuning staan vakmensen op elk gebied tot uw beschikking.

Of u nu zelf aan de slag gaat op uw jacht of de vorderingen van onze vaklui komt bekijken, in onze gezellige kantine staat altijd verse koffie klaar!

Jachtservice

Jachtbetimmering

Het houtwerk op uw jacht is veelal maatwerk. Moet er iets aan worden gerepareerd of veranderd, dan is vakmanschap nodig. Wij hebben de specialisten in huis die de reparaties of aanpassingen vakkundig voor u uitvoeren.

Om uw jacht een unieke en stijlvolle uitstraling te geven, helpen wij u graag uw eigen interieurideeën vorm te geven. Onze betimmeringsexperts weten alles over het realiseren van een persoonlijke scheepsinrichting en helpen u daar graag bij. Wilt u een mooi teakhouten dek? Een kuipbetimmering, een state-of-the-art kombuis of een bijzondere kaartentafel? Leg het aan ons voor en wij proberen uw varende droom werkelijkheid te maken.

Vraag hier een offerte aan voor jachtbetimmering

Jachtbetimmering door Nicolaas Witsen
Jachtbetimmering door Nicolaas Witsen

Lak- en Schilderwerk

Een goede verflaag vormt de bescherming van uw jacht tegen invloeden van buitenaf. Een goed verzorgd schip ziet er niet alleen prachtig uit, het gaat ook langer mee. Het schilderwerk kunt u natuurlijk zelf doen, maar u kunt het ook uitbesteden aan een van onze vakmensen.

Niet alleen uw schuur- en lakwerk wordt vakkundig uitgevoerd. Als u wilt herstellen we die beschadiging die u opliep bij het aanmeren, schilderen of spuiten we de romp en/of de bovenbouw en brengen we de juiste anti-fouling aan op het onderwaterschip, zodat u weer volle kracht vooruit kunt in het nieuwe watersportseizoen.

Klik hier voor een offerte voor lak- en schilderwerkzaamheden

Lak- en Schilderwerk
Lak- en Schilderwerk

Motoronderhoud

Tijdens een tochtje op het water zit u niet te wachten op motorpech. Dure reparaties en oponthoud kunnen uw vakantie danig in de war gooien. Zorg daarom dat uw schip ook motorisch goed onderhouden wordt. Onze ervaren monteurs zijn thuis in de techniek van alle motoren. Ze staan klaar voor periodiek onderhoud, reparatie en het winterklaar maken van uw motor(en) en bezorgen u graag een zorgeloos watersportseizoen.

Klik hier voor een offerte voor motoronderhoud

motoronderhoud
motoronderhoud

Polyesterbewerking

In de zomer een beschadiging opgelopen in de haven? Geen nood. Ons team weet precies hoe schade aan polyesterschepen hersteld moet worden en kan uw polyester jacht weer polijsten en poetsen. Er wordt gewerkt met topproducten van erkende merken.

Een gelcoating beschermt uw jacht tegen osmose. Deze coating wordt in ons speciale Gelshield Centrum vakkundig aangebracht.

Vraag hier een offerte aan voor polyesterbewerking

Polyesterbewerking
Polyesterbewerking

RVS constructie en scheepsbeslag

Onze vakmensen denken graag met u mee over de aluminium of rvs onderdelen aan uw jacht. Wij plaatsen bijvoorbeeld tanks, relingen en schroefasconstructies. Ook voor onderhoud en reparatie bent u bij onze mensen welkom. Scheepsbeslag kan waar nodig op maat voor u gemaakt worden, dus heeft u speciale wensen? Laat het ons weten!

Klik hier voor een offerte voor RVS constructie en/of scheepsbeslag

RVS constructie en scheepsbeslag
RVS constructie en scheepsbeslag

Installatietechniek

Een modern schip heeft veel techniek aan boord. Vroeger was de motor wel het meest ingewikkelde stukje techniek. Tegenwoordig kijken we niet meer op van zonnepanelen, omvormers, accubanken, acculaders en heel veel andere elektronica en hydrauliek. We willen langer weg en aan boord blijven met het hoogste comfort. En gaat er onverhoopt iets stuk, dan is dat niet altijd makkelijk te repareren.

Ook hiervoor biedt Nautisch Centrum Nicolaas Witsen de oplossing. We hebben alle kennis van nautische installatietechniek in huis. Dus valt er eens iets uit? Geen paniek. Onze eigen werkplaats en mobiele buitendienst staan klaar om u te helpen.

Klik hier voor een offerte voor Installatietechniek

installatietechniek
installatietechniek

Refit

Refit is een sterk groeiend fenomeen in de nautische wereld. Bezitters van een klassieker houden van hun oude schip, maar wensen het comfort van deze moderne tijd. Ze kiezen dan voor een refit van het interieur, teakdek en/of elektrische installatie.

Wij van Nautisch Centrum Nicolaas Witsen zijn gespecialiseerd in het refitten van uw klassieker met respect voor de scheepsbouwers van weleer. Zo voldoet uw geliefde klassieker aan de eisen van deze tijd met behoud van de charme van vroeger.

Klik hier voor een offerte voor een refit van uw jacht

Refit door Nicolaas Witsen
Refit door Nicolaas Witsen
Refit door Nicolaas Witsen
Refit door Nicolaas Witsen
Refit door Nicolaas Witsen
Refit door Nicolaas Witsen