Winterstalling

Op het 32.000 m2 grote werfterrein biedt Nicolaas Witsen elke winter onderdak aan ruim 700 jachten in de vorm van winterstalling.

U kunt uw jacht op ons afgesloten buitenterrein stallen, of u kiest voor de overdekte jachtstalling. Uw boot, zeil- of motorjacht staat daar veilig en droog. Jachten tot 300 ton waterverplaatsing kunnen wij, dankzij onze eigen, moderne hulpmiddelen eenvoudig hijsen, hellingen en transporteren. Met onze portaalkraan zetten we probleemloos jachten van maximaal 50 ton droog. Bij Nicolaas Witsen heeft u de beste winterstalling voor uw boot.

Klik hier om uw stallingsprijs te berekenen & uw stallingsplaats te reserveren

Winterstalling buiten

 

Een boot is voor de meeste mensen niet alleen een gekoesterde droom van vrijheid en plezier, ze is ook een kostbaar bezit. Bescherming in de winterperiode is dan ook erg belangrijk. Een goede winterstalling zorgt ervoor dat uw boot zijn waarde behoudt en dat de onderhoudskosten aanzienlijk beperkt blijven.

U kunt er bij Nicolaas Witsen voor kiezen om uw boot op het afgesloten buitenterrein te laten plaatsen. Alle hijs-, helling- en transportwerkzaamheden worden met moderne, eigen apparatuur uitgevoerd door onze gecertificeerde vakmensen. Dit maakt Nicolaas Witsen tot een flexibel winterstallingsbedrijf.

Heeft u zelf geen tijd om uw zeil- of motorjacht naar onze werf te varen? Dan doen wij dat graag voor u! Nicolaas Witsen heeft gekwalificeerde schippers die uw kostbare bezit met alle zorg in het najaar van uw ligplaats naar de winterstalling op de werf kunnen varen. In het voorjaar brengen zij uw jacht weer terug naar uw ligplaats. Vraag naar de voorwaarden van deze haal-en-brengservice.

Klik hier om uw stallingsprijs te berekenen & uw stallingsplaats te reserveren

Winterstalling binnen

Uw boot is in alle opzichten een kostbaar bezit dat onderhoud verdient. In de winter zorgt u er dan ook voor dat uw zeil- of motorjacht goed beschermd wordt. Een overdekte winterstalling voor uw boot zorgt voor waardebehoud en minder kosten voor onderhoud.

Naast een afgesloten buitenterrein beschikt scheepswerf Nicolaas Witsen over condensvrije, geïsoleerde en verwarmde loodsen om uw boot binnen te kunnen stallen. Onze gecertificeerde vakmensen voeren alle hijs-, helling- en transportwerkzaamheden uit met onze eigen moderne apparatuur. Dit maakt Nicolaas Witsen tot een flexibel winterstallingsbedrijf.

Alle stallingloodsen zijn afgesloten met elektronische codesloten. Buiten de reguliere openingstijden om worden de deuren op het extra nachtslot gezet. Uitsluitend booteigenaren krijgen een code van de toegangsdeur van de loods waar hun jacht gestald staat. Op deze manier is de kans op ongewenste bezoekers minimaal en kunt u uw jacht zorgeloos veilig stallen.

Heeft u zelf geen tijd of zin om uw zeil- of motorjacht naar de winterstalling te varen? Dan doen onze gekwalificeerde schippers dat graag voor u. Zij brengen uw jacht van de ligplaats naar de overdekte winterstalling. In het voorjaar brengen zij hem desgewenst ook weer terug naar uw ligplaats. Vraag naar de voorwaarden van deze haal-en-brengservice.

Klik hier om uw stallingsprijs te berekenen & uw stallingsplaats te reserveren

Meander

Dit stoere motorjacht is door onze timmerafdeling onderhanden genomen. Het kombuis is vernieuwd. Het aanrechtblad is vervaardigd van geborsteld RVS.

Bekijk alle referenties
Meander

Tarieven

De winterstallingtarieven en de werfreglementen vindt u hier.
U kunt de tarieven en het werfreglement downloaden en eventueel printen.

Klik hier om uw stallingsprijs te berekenen

Reserveren

U kunt heel gemakkelijk via deze website reserveren voor de winterstalling.

Bereken hier de stallingsprijs en reserveer uw stallingsplaats  

©reated by REYEZ!
Terug

Stallingsplaats berekenen & reserveren

Geef hieronder uw wensen aan en bereken uw stallingsprijs. Daarna kunt u indien gewenst direct een stallingsplaats reserveren.

(minimaal 15 m2)


Stallingsprijs berekenen