Winterstalling

Uw jacht is niet alleen een lang gekoesterde droom van vrijheid en ontspanning, maar ook een kostbaar bezit. Bescherming van uw jacht in de wintermaanden is dan ook erg belangrijk. Een goede, verzorgde winterstalling zorgt ervoor dat uw jacht zijn waarde behoudt. Tegelijkertijd bespaart u op de onderhoudskosten.

Op ons werfterrein van ruim 32.000 m2 is elke winter plaats voor ruim 700 jachten. U kunt uw jacht op het afgesloten buitenterrein stallen of u kiest voor een van de stallingsloodsen. De overdekte winterberging van beslaat maar liefst 18.000 m2. Er zijn diverse condensvrije hallen, waarvan een aantal verwarmd en stofarm. De loodsen zijn beveiligd met elektronische sloten en zijn buiten de reguliere openingstijden afgesloten met extra nachtsloten. Uitsluitend booteigenaren krijgen een code van de toegangsdeuren van de loods waar hun jacht ligt. Uw jacht staat droog en veilig.

Alle  hijs-, helling- en transportwerkzaamheden worden uitgevoerd door gecertificeerde mensen met onze eigen, moderne apparatuur. Er is plek voor elk type jacht: we kunnen jachten tot 300 ton hijsen, hellingen en transporteren. De portaalkraan hijst tot 50 ton.

Hieronder kunt u heel eenvoudig uw stallingsprijs berekenen.
Daarna kunt u eventueel direct een stallingsplaats reserveren.

winterstalling
winterstalling

Tarieven

Hieronder vindt u de stallingstarieven en het werfreglement voor de winterberging 2018/2019.

U kunt de tarieven en het werfreglement downloaden en eventueel printen.

winterstalling tarieven